28 mai 2012

TARTA CU CIUPERCI SI SUNCA

Ingrediente:
Aluatul:
1 cana si 3/4 faina alba
125 gr margarina rama
1/2 lingurita sare
5-6 linguri apa (doar cat e necesara ca aluatul sa stea la un loc)
Umplutura:
2 cepe albe
300gr sunca taiata cubulete
200gr cascaval
o cutie ciuperci taiate
Glazura:
2 cutii smanatana
2 oua


Mod de preparare:
Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de tarta, unsa in prealabil cu margarina.
Aluatul se inteapa cu o furculita ca sa nu se ridice la copt.
Ceapa, ciupercile, sunca se calesc in 2 linguri de unt si se pun peste aluat. Se rade cascavalul.
Deasupra se pune smantana batuta cu ouale si se da la cuptor. Se lasa la foc potrivit aproximativ 20-30 minute. 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.