28 mai 2012

TORT CU FRUCTE

Ingrediente:
Blat:
8 oua, 16 linguri zahar, 8 linguri faina
Crema: 3 budinci vanilie, 300 gr. Margarina, zahar dupa gust, 4 plicuri zahar vanilat, capsuni si kiwi.
Glazura: frisca si fructe


Mod de preparare:
Bati albusurile, incorporezi zaharul, faina si galbenusurile si dai blatul la cuptor la foc mic, il verifici cu scobitoarea sa vezi daca e copt si in interior. Dupa ce-l scoti din cuptor il lasi la racit, il tai in 3 si pui crema de vanilie pe care in prealabil ai impartit-o in 2, in jumatate ai pus capsunile taiate cubulete, iar in cealalta jumatate ai pus kiwi taiat cubulete ( cantitatea de fructe e dupa gust)-blat+crema+blat+crema- se orneaza cu frisca si fructe.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.