Ingrediente:
6 cartofi fierti in coaja si decojiti
500 gr. carne tocata
150 gr. ficat de pui fiert si pisat
2 cepe taiate marunt
sare
piper
ulei
pentru ornat:
cascaval, ardei, patrunjel,etc
Mod de preparare:
6 cartofi fierti in coaja si decojiti
500 gr. carne tocata
150 gr. ficat de pui fiert si pisat
2 cepe taiate marunt
sare
piper
ulei
pentru ornat:
cascaval, ardei, patrunjel,etc
Mod de preparare:
Se fierb cartofii in apa cu sare, pana acestia fierb, calim ceapa cu carnea si ficatul intr-o cratita cu putin ulei, sare si piper dupa gust.
Cand sunt fierti, cartofii se decojesc se taie in jumatate si se umplu cu pasta obtinuta.
Acestia se pun in tava unsa in prealabil cu ulei, se rade cascaval deasupra si se orneaza dupa gust.
Cand sunt fierti, cartofii se decojesc se taie in jumatate si se umplu cu pasta obtinuta.
Acestia se pun in tava unsa in prealabil cu ulei, se rade cascaval deasupra si se orneaza dupa gust.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.