godja gateste
28 mai 2012
PAINE CU OU LA CUPTOR
Ingrediente:
6 felii de paine toast
3 oua
2 ardei
1 ceapa mare
3 rosii
200 gr. cabans sau carnati de bere
50 gr.cascaval
sare
piper
ulei
Mod de preparare:
Se bat 2 oua cu putina sare, se inmoaie painea, se aseaza feliile in tava unsa cu ulei, se aseaza: cabanosul, ceapa, ardeii, rosiile taiate pestisori. Se condimenteaza dupa gust, iar deasupra se rade cascavalul si se mai adauga un ou batut. Se introduce tava la cuptorul incins timp de 15 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.
Postare mai nouă
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.