BLAT:
8 albusuri batute cu 8 linguri zahar 2 galbenusuri 6 linguri faina 2 linguri nuca macinata 100 g cacao 1 varf de cutit bicarbonat sau praf de copt - se amesteca in aceasta ordine - se coace in tava dreptunghiulara - se lasa la racit
CREMA:
6 galbenusuri 6 linguri zahar 2 plicuri zahar vanilat - se amesteca pe aburi pana se ingroasa putin - se lasa la racit si se adauga un pachet margarina Rama
GLAZURA:
4 albusuri se bat spuma tare cu 10-12 linguri zahar pe aburi - se bat bine, pana devine totul o smantana groasa - separat se ard 4 linguri zahar, pana devin sirop - se toarna in fir subtire in spuma de albusuri, mixand in continuare
MONTARE: BLAT , CREMA , NUCA PRAJITA SI TAIATA, SPUMA DE ALBUS
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.