28 mai 2012

PRAJITURA SARBEASCA

BLAT:
8 albusuri batute cu 8 linguri zahar 2 galbenusuri 6 linguri faina 2 linguri nuca macinata 100 g cacao 1 varf de cutit bicarbonat sau praf de copt - se amesteca in aceasta ordine - se coace in tava dreptunghiulara - se lasa la racit  

CREMA: 
6 galbenusuri 6 linguri zahar 2 plicuri zahar vanilat - se amesteca pe aburi pana se ingroasa putin - se lasa la racit si se adauga un pachet margarina Rama 

GLAZURA: 
 4 albusuri se bat spuma tare cu 10-12 linguri zahar pe aburi - se bat bine, pana devine totul o smantana groasa - separat se ard 4 linguri zahar, pana devin sirop - se toarna in fir subtire in spuma de albusuri, mixand in continuare

 MONTARE: BLAT , CREMA , NUCA PRAJITA SI TAIATA, SPUMA DE ALBUS


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.