28 mai 2012

CIORBA DE PUI

 Ingrediente:
2 cepe 
2 morcovi 
3 cartofi 
150g orez 
300 g carne de pui 
100 gr mazare
100 gr. fasole verde
6 buchetele de conopida
1 lingura vegeta 
 leustean
2 linguri otet

Mod de preparare:
Se fierbe carnea de pui in apa cu vegeta. Ceapa taiata marunt si legumele se pun la foc mic, cd acestea s-au inmuiat,  se adauga orezul si supa de carne. Cand orezul este aproape fiert se adauga carnea si cartofii  taiati cubulete. Daca nu e suficienta supa de carne, se adauga apa fiarta. Ciorba este gata atunci cand cartofii sunt fierti. Se adauga otetul si leusteanul taiat marunt. Se serveste fierbinte cu smantana. poate fi dreasa cu 2 galb+smantana+lamaie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.