Ingrediente:
2 cepe
2 morcovi
3 cartofi
150g orez
300 g carne de pui
100 gr mazare
100 gr. fasole verde
6 buchetele de conopida
1 lingura vegeta
leustean
2 linguri otet
Mod de preparare:
Se fierbe carnea de pui in apa cu vegeta. Ceapa taiata marunt si legumele se pun la foc mic, cd acestea s-au inmuiat, se adauga orezul si supa de carne. Cand orezul este aproape fiert se adauga carnea si cartofii taiati cubulete. Daca nu e suficienta supa de carne, se adauga apa fiarta. Ciorba este gata atunci cand cartofii sunt fierti. Se adauga otetul si leusteanul taiat marunt. Se serveste fierbinte cu smantana. poate fi dreasa cu 2 galb+smantana+lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.