Ingrediente:
6 oua
6 linguri zahar
6 linguri faina
6 mere de marime medie
nuca
ulei
6 linguri zahar
6 linguri faina
6 mere de marime medie
nuca
ulei
Mod preparare:
Se tapeteaza cu ulei si faina, o tava cu inel, merele se taie in jumatate se scot samburii iar in acel loc, punem nuca macinata, peste pandispanul facut din oua, zahar si faina. Se lasa la cuptor cca 40 min.
Inelul se scoate doar dupa ce tortul e rece. Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu frisca.
Se tapeteaza cu ulei si faina, o tava cu inel, merele se taie in jumatate se scot samburii iar in acel loc, punem nuca macinata, peste pandispanul facut din oua, zahar si faina. Se lasa la cuptor cca 40 min.
Inelul se scoate doar dupa ce tortul e rece. Se pudreaza cu zahar sau se orneaza cu frisca.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.